Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gidip ağlamak

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada mezara gidip ağlamak dertlerin günden güne artacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada annenin mezarında ağlamak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Rüyada mezarda ağlamak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada bir mezar başında ağlamak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada babanın mezarında ağlamak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada mezar görüp ağlamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments