Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasını sesini duymak

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, dik durmaya çalışacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Rüyada babasının sesini duymak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada baba sesi duymak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak hoşgörülü biri olunacağına, hem de para kaybettireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın sesini duymak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hem hayatının kurtulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet eder.

Rüyada baba sesini duymak yanlış yollardan döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada ölen babanın sesini duymak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments