Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın sesini duymak

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kötü günleri geride bırakacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sıkıntılarını aşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölen babasının sesini duymak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada baba sesi duymak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerin düşeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments