Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş baba sesi duymak

Rüyada ölmüş baba sesi duymak

Rüyada ölmüş baba sesi duymak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yoksulluğa delalettir.

Rüyada anne baba sesi duymak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasının sesini duymak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak bütçesinin küçüleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölen babanın sesini duymak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, güzel davetler alacağına yorulur.

Rüyada baba sesi duymak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının sesini duymak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü babanın sesini duymak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments