Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sesini duymak

Rüyada babasının sesini duymak

Rüyada babasının sesini duymak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada babasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada baba sesini duymak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü babanın sesini duymak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın sesini duymak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada baba sesi duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada babasının sesini duymak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments