Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba sesini duymak

Rüyada baba sesini duymak

Rüyada baba sesini duymak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, eşlerin boşanacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sıhhat ve moral bulacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada baba sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işarettir.

Rüyada ölen babasının sesini duymak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yolculuğa, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak hakkını yedirtmeyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada baba sesi duymak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın sesini duymak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Rüyada baba sesini duymak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada babasının sesini duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments