Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın sesini duymak

Rüyada babanın sesini duymak

Rüyada babanın sesini duymak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, istediği herşeye sahip olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret eder.

Rüyada babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada babasının sesini duymak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba sesi duymak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın sesini duymak başarısızlığa düşeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada baba sesi duymak bunun için Allah’a şükredeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments