Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba sesi duymak

Rüyada baba sesi duymak

Rüyada baba sesi duymak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada babanın sesini duymak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, uzaktan haberler işiteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada baba sesi duymak huzursuzlukların sona ereceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak sağlığını geri kazanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada babasının sesini duymak elinin darlıktan kurtulacağına, alım gücünün artmasına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada anne baba sesi duymak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çok günah işleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments