Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın ses duymak

Rüyada ölmüş babanın ses duymak

Rüyada ölmüş babanın ses duymak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hasta ve üzgün olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, adeta havalara uçacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada babanın sesini duymak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eve huzur dolacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba sesini duymak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret eder.

Rüyada ölen babasının sesini duymak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, duygularının karşılıklı olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments