Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı sarhoş görmek

Rüyada babayı sarhoş görmek

Rüyada babayı sarhoş görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, dertlerine çare bulacağına, yıpranacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada babayı sarhoş gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek işlerinin hemen hallolacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulur.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada babayı sarhoş görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarhoş baba görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına inanılır.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada babasını sarhoş görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments