Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülü mezarı açmak

Rüyada gömülü mezarı açmak

Rüyada gömülü mezarı açmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada gömülü mezarı açmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gömülü altın bulmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini gömülürken görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gömülü yumurta görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze gömülürken görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments