Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin üstünden atlamak

Rüyada farenin üstünden atlamak

Rüyada farenin üstünden atlamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Rüyada farenin üstünden atlamak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına inanılır.

Rüyada insanların üstünden atlamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstünden atlamak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir şeyin üstünden atlamak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalettir.

Rüyada suyun üstünden atlamak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, içinin rahatlayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünden atlamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada binanın üstünden atlamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok daha iyi günler göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments