Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, suç işleyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, engel tanımayan biri olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcayı sağ gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ koldan vurulmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dini inançların güçleneceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret etmektedir.

Rüyada sağ kulak görmek hasretlerin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ birinin mezarını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi sağ görmek sıkıntılarını çözeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde sağ kalmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments