Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ kulak görmek

Rüyada sağ kulak görmek

Rüyada sağ kulak görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ kulak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sağ kulak görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ alt diş görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada sağa yatmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş adamı sağ görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments