Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ birinin mezarını görmek

Rüyada sağ birinin mezarını görmek

Rüyada sağ birinin mezarını görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, giderileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sağ birinin mezarını gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sağ olan birinin mezarını görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, esenleyeceğine, amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ birinin mezarını görmek elindeki imkanların artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kola saat takmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sağ elinde yara görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, karısının çok mutlu olacağına, üzeceğine işarettir.

Rüyada sağ olan babayı görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, zarara gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş annemi sağ görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments