Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sağ elinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada sağ elinde yara görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline yüzük takmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına yorulur.

Rüyada sağ eli kesmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, fakirleşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine delalettir.

Rüyada sağ ele yüzük takmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kalben çok rahat edileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sağ el görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, onu borçtan kurtaracağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, dertlerin aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments