Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kuyu görmek

Rüyada evde kuyu görmek

Rüyada evde kuyu görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, zorlukların geride kalacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada evde kuyu gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Rüyada evde kuyu görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, işinin başından ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada ev içinde kuyu görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bahçede kuyu görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada kuyunun içinde görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek çok büyük destek vereceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya bir şey atmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içine girmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bir fitne çıkarmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu kapatmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments