Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen sarmak

Rüyada kefen sarmak

Rüyada kefen sarmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin hayatının değişeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefen sarmak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada ölüyü kefene sarmak şansının kötüye gideceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kefen sarmak dertlerinden kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada birini kefene sarmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Rüyada kefene sarmak işsizin iş bulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret eder.

Rüyada sarma sarmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah sarık sarmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç sarmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca sardığını görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments