Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış ekin görmek

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmış ekin gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada olgun meyve görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun erik toplamak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada olgun şeftali görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada olgun üzüm yemek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, işinin ehli olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments