Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun hurma görmek

Rüyada olgun hurma görmek

Rüyada olgun hurma görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada olgun hurma gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada olgun hurma görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada olgun biriyle evlenmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada olgun dut görmek fenalıkta bulunmaya, ticari faaliyetlerinin artacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek sağlığının yerine geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret eder.

Rüyada olgun kiraz görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada olgun kadın görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek rahatlığa ereceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments