Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun kiraz görmek

Rüyada olgun kiraz görmek

Rüyada olgun kiraz görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, karşılıksız bırakmayacağına, gün sayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Rüyada olgun kiraz gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun kiraz görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayallerine ulaşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun elma görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada olgun kayısı toplamak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmamış muz görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada olgun incir görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada olgun buğday görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments