Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun dut görmek

Rüyada olgun dut görmek

Rüyada olgun dut görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kazancın günden güne düşeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yeni yollara girileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada olgun dut gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Rüyada olgun dut yemek düzenin kurulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun dut görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış meyve görmek borçların kapanacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada olgun bayan görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgun kavun görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış erik görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments