Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, zahmete düşeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış kayısı gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada olgun kayısı görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kindar olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada olgun kayısı toplamak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada olgun kayısı yemek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak kötülüklerden uzaklaşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, mevkie edineceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış üzüm görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments