Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek

Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek

Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek malların çoğalacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yeni bir semte taşınılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, büyük işlere imza atacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış portakal gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek şifa ve moral bulacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış domates görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah olgun incir yemek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgun domates görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun buğday görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına işarettir.

Rüyada olgun erik yemek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış üzüm görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments