Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun kadın görmek

Rüyada olgun kadın görmek

Rüyada olgun kadın görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yaşamın daha kolay hale geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada olgun kadın gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada olgun kadın görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada olgun armut yemek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmış domates görmek hobilerine eğileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada olgun elma yemek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, her anlamda şifa bulmaya, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments