Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun biriyle evlenmek

Rüyada olgun biriyle evlenmek

Rüyada olgun biriyle evlenmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hep yerinde sayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, tüm sorunlarının biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada olgun biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Rüyada olgun biriyle evlenmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada olgun şeftali yemek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun ayva görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış armut görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, dertlerinin şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun incir görmek muradınıza ereceğinize, çıkılan yolculukların şans getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun armut yemek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments