Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen sevgiliyi öpmek

Rüyada ölen sevgiliyi öpmek

Rüyada ölen sevgiliyi öpmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, garanti olacak makama oturacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada ölen sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek huzurlu bir insan olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesini öpmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kazancın ikiye katlanacağına, anne babaya müjde verileceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments