Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek

Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek

Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek durumun değişmesine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada kemik rengi görmek düşmanına galip geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada etsiz kemik görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemikli et görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada insan kemiği toplamak dileklerinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada köpeğe kemik atmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments