Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemikli et görmek

Rüyada kemikli et görmek

Rüyada kemikli et görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemikli et gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek çok büyük zararlar edeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kemikli et yemeği görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada et kemik görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eti kemikten ayırmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etsiz kemik görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada kemikli et kaynatmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments