Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek zararının büyük olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kemik görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada kediye kemik vermek zarar etme riskini en aza indireceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada diş kemiği görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada ayak kemiği görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yutmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kemik yemek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments