Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik rengi görmek

Rüyada kemik rengi görmek

Rüyada kemik rengi görmek keyfin bozulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemik rengi gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Rüyada kemik rengi görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt kemiği görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kemik görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan kemiği görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının kemiklerini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments