Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe kemik atmak

Rüyada köpeğe kemik atmak

Rüyada köpeğe kemik atmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe kemik atmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada köpeklere kemik atmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğe kemik atmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalettir.

Rüyada kemik atmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada köpeklere kemik vermek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işarettir.

Rüyada köpek kemikleri görmek zorlukları aşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek kemiği görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments