Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etsiz kemik görmek

Rüyada etsiz kemik görmek

Rüyada etsiz kemik görmek onu cesaretlendireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada etsiz kemik gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada kemikli et kaynatmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etsiz kemik görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek şifaya kavuşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kemiksiz et görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemikli et yemeği görmek yeni bir semte taşınılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eti kemikten ayırmak gelir elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada et kemik görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments