Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz resmi görmek

Rüyada göz resmi görmek

Rüyada göz resmi görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz resmi gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada göz resmi çizmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada göz resmi görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun resmini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek büyüyeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin resmini görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının resmini görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin resmini görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, istediği yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin resmini görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hatalarını fark edeceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments