Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ayaklı yılan görmek

Rüyada iki ayaklı yılan görmek

Rüyada iki ayaklı yılan görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada iki ayaklı yılan gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada dört ayaklı yılan görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kime gideceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek güven kaybı yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına yılan sarılmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları olan yılan görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments