Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinden tutmak

Rüyada ellerinden tutmak

Rüyada ellerinden tutmak mal mülk edineceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinden tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada annenin elini tutmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kılıç tutmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yokluk içine gireceğine delalettir.

Rüyada baba eli tutmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının elini tutmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada elinde bıçak tutmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, geçiminin güçleşeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments