Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, dertleşerek moral bulacağına, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı bayrak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek kısmetlerinin kapanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına inanılır.

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada türk bayrağına sarılı cenaze görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, duygularını açığa vuracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bayrağa sarılmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, nahoş sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada sarı bayrak görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments