Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı birini tabutta görmek

Rüyada canlı birini tabutta görmek

Rüyada canlı birini tabutta görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, solan yüzünün güleceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini tabutta gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek keyfin kaçacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada canlı insanı tabutta görmek düşmanlarını alt edeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutta canlı insan görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada canlı birini tabutta görmek umutlanacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada canlı tabuta girmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments