Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içine girmek

Rüyada tabutun içine girmek

Rüyada tabutun içine girmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin rahat nefes alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içine girmek gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada tabuta girmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp tabuta girmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kapanan kapıların açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içine girmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada diri diri tabuta girmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmeden tabuta girmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hayırlı ve güzel olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments