Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tabutlar görmek

Rüyada küçük tabutlar görmek

Rüyada küçük tabutlar görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, müjdeli haberle geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük tabutlar gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada küçük tabutlar görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Rüyada küçük bebek tabutu görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada babasını tabutta görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı yaşanacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sevinçli haberlere, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini tabutta görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada tabutu taşımak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments