Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun içinde birini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde görmek dertlerin günden güne artacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Canan

Yattığım yatağa rahmetli eşimin tabutla gömülüyordu bende yataktan çıktım ama korkmadım