Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne gitmek

Rüyada mezar üstüne gitmek

Rüyada mezar üstüne gitmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada mezar üstüne gitmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, güzel bir hayat süreceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Rüyada mezarların üstüne basmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, maddi kayba uğrayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak işinde profesyonel kimse olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, parasal durumun düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak ömrünün de uzun olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments