Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene sarmak

Rüyada kefene sarmak

Rüyada kefene sarmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Rüyada birini kefene sarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kefen sarmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefene sarmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ip sardığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü sarmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Rüyada börek sarmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments