Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini kefenle görmek

Rüyada ölen birini kefenle görmek

Rüyada ölen birini kefenle görmek hayatının da kolaylaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini kefenle gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Rüyada kefen dikmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kefen görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü ve kefen görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi kefen görmek şansının geri döneceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada annesini kefenle görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüp kefenlenmek zorlukların baş göstereceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments