Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyuna dokunmak

Rüyada deniz suyuna dokunmak

Rüyada deniz suyuna dokunmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına yorulur.

Rüyada deniz suyuna dokunmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Rüyada deniz suyuna dokunmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, amaçlarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada denize dokunmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suya dokunmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada suya dokunmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunun taştığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rızık elde edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz su görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments