Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinden bozuk para almak

Rüyada ölen birinden bozuk para almak

Rüyada ölen birinden bozuk para almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Rüyada ölen birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada eski bozuk para görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada kavanozda bozuk para görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, büyük takdir toplanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para taşımak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada bozuk demir para saymak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada denizde bozuk para görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments