Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda bozuk para görmek

Rüyada kavanozda bozuk para görmek

Rüyada kavanozda bozuk para görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, darlanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozda bozuk para gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada kavanozda bozuk para görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda bezelye görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kırık kavanoz görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada reçel kavanozu görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada cam kavanoz kırmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eline haram para geçeceğine inanılır.

Rüyada kavanoz kırmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kavanoz görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Rüyada kavanoz kapağı görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments