Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla bozuk para görmek

Rüyada çok fazla bozuk para görmek

Rüyada çok fazla bozuk para görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla bozuk para gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hasret gidereceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada çok fazla demir para görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalettir.

Rüyada fazla para vermek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada fazla para görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla kağıt para görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada çok fazla para görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada birinden fazla para almak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kariyer planının altüst olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments