Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bozuk para görmek

Rüyada eski bozuk para görmek

Rüyada eski bozuk para görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, zorlukların yaşanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada eski bozuk para gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada eski bozuk para toplamak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalet eder.

Rüyada bozuk eski para görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para bulmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine bozuk para vermek işinde ustalaşacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk demir para saymak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para fırlatmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para ve altın görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments