Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişi dövmek

Rüyada kişi dövmek

Rüyada kişi dövmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, haksızlık yapmayacağına, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişi dövmek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişi dövmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, başının ağrıyacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, onların güvenini sarsacağına yorulur.

Rüyada kişiyi dövmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gün yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyi dövmek başarılı adımlar atacağına, rızkının sonsuz olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments